+358 50 3258415 info@mexma.fi

Mexma International Oy Ltd – sähköalan ammattilaiset

Mexma International Oy Ltd on toteuttanut yli 17 vuoden ajan poikkeuksellisia sähköalan ratkaisuja teollisille ja kaupallisille asiakkaille Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Vuosien kokemus sekä monipuoliset erikoispalvelumme ovat mahdollistaneet onnistuneiden kaupallisten hankkeiden toteuttamisen ydin-, teollisuus- ja laivanrakennusalalla.

Avaimet käteen -palvelumme mahdollistaa asiakkaillemme menestyksekkään suunnittelun ja toteutuksen oikeaan ja kustannustehokkaasti. Palvelemme asiakkaitamme uudiskohteissa sekä parannus-, lisärakennus-, ja remontointikohteissa.

Mexma International Oy Ltd on sitoutunut turvallisuuteen, laatuun ja luotettavuuteen. Noudatamme Suomen turvallisuus- ja laatustandardeja.

Mexma International Oy Ltd:lla on ainutlaatuinen pätevyys vastaamaan kaupallisten ja teollisten yritysten sähköisiin tarpeisiin. Ymmärrämme, että sähköisten ratkaisujen toimittaminen turvallisessa, ammattimaisessa ja oikea-aikaisessa ajassa on tärkeää yrityksesi menestyksen kannalta. Ota yhteyttä ja selvitä, miten Mexma International Oy Ltd voi täyttää sähköisen palvelun tarpeet.